İZMİT BELEDİYESİ ACI GÜNLERİNDE VATANDAŞLARI YALNIZ BIRAKMIYOR

CHP 27.09.2024 01:13:43 0
İZMİT BELEDİYESİ ACI GÜNLERİNDE VATANDAŞLARI YALNIZ BIRAKMIYOR

İzmit Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, yakınları vefat eden vatandaşların evlerine taziye ziyaretinde bulunarak acılarına ortak oluyor

İzmit Belediyesi, ‘acılı gününüzde yanınızdayız’ diyerek yakınları vefat eden vatandaşları ziyaret ediyor. Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların mutlu günlerinde olduğu gibi acılı günlerinde de yanlarında oluyor.

Her Zaman Yanınızdayız

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in de başsağlığı dileklerinin iletildiği ziyaretlerde her zaman vatandaşların yanlarında olunduğuna vurgu yapılıyor. Acıları paylaşmak için yapılan ziyaretlerde vatandaşlar Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkürlerini iletiyor.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

Tiyatro Festivali tüm hızıyla sürüyor

Mahallede spor ve şenlik var

Tugay: Hedefimiz tarım üretiminde ve gıdada kendine yeten bir şehir olmak

Başkan Erkek, İtfaiye Personelini Ağırladı

KAPANCA SOKAK FESTİVALİ’NDE MÜZİK ŞÖLENİ!

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU İTFAİYE HAFTASI’NI KUTLADI

Ahilik Haftası Nedeniyle Belediye Başkanımız Veysel Topçu’ya Ziyaret

YEM BİTKİSİ TOHUM DESTEĞİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

Ortahisar Belediyesi’nin, ‘Yeni Doğan Destek Paketi’ annelerin yüzünü güldürüyor