CHP 27.09.2024 01:13:43 0
İZMİT BELEDİYESİ ACI GÜNLERİNDE VATANDAŞLARI YALNIZ BIRAKMIYOR

İzmit Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, yakınları vefat eden vatandaşların evlerine taziye ziyaretinde bulunarak acılarına ortak oluyor

İzmit Belediyesi, ‘acılı gününüzde yanınızdayız’ diyerek yakınları vefat eden vatandaşları ziyaret ediyor. Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların mutlu günlerinde olduğu gibi acılı günlerinde de yanlarında oluyor.

Her Zaman Yanınızdayız

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in de başsağlığı dileklerinin iletildiği ziyaretlerde her zaman vatandaşların yanlarında olunduğuna vurgu yapılıyor. Acıları paylaşmak için yapılan ziyaretlerde vatandaşlar Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkürlerini iletiyor.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

“SANAT GÜNEŞİMİZ” ZEKİ MÜREN, BODRUM’DA ANILDI

KAPANCA SOKAK FESTİVALİ’NDE ANILAR CANLANDI

“Alsancak’ın geleceğini birlikte tasarlayalım”