İZMİT BAL GÜNLERİ YARIN BAŞLIYOR!

CHP 28.09.2024 19:43:16 0
İZMİT BAL GÜNLERİ YARIN BAŞLIYOR!

İzmit Belediyesi ve Kocaeli İli Arı Yetiştiricileri Birliği ortaklığında 25-26-27-28 Eylül tarihlerinde belediye meydanında gerçekleştirilecek İzmit Bal Günleri, bal üreticileri ve vatandaşları buluşturacak

Bal üreticilerini desteklemek ve doğal ürünleri vatandaşlarla buluşturmak amacıyla her yıl düzenlenen İzmit Bal Günleri, 25-26-27-28 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. İzmit Belediyesi ile Kocaeli İli Arı Yetiştiricileri Birliği ortaklığında İzmit Belediye Meydanında düzenlenecek İzmit Bal Günleri, vatandaşlara kapılarını açıyor.

Ürün Tanıtımı Ve Doğrudan Satış Yapılacak

İzmit Belediyesinin öncülüğünde her yıl düzenlenen İzmit Bal Günleri’nde bal üreticileri ürünlerini tanıtarak doğrudan satma fırsatı bulacak. 4 gün boyunca devam edecek İzmit Bal Günleri’ne tüm vatandaşlar davetli.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

İZMİT BELEDİYESİ KENT ORKESTRASININ KLASİK MÜZİK KONSERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

BAŞKAN KARA’DAN DERECEYE GİREN GENÇLERE ÖDÜL

MANSUR YAVAŞ, “100. YIL GENÇLİK KÜTÜPHANESİ” AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI: “ÇOK KONUŞMUYORUZ AMA GEREKTİĞİ ZAMAN DA MUTLAKA KONUŞUYORUZ”