Tarih: 28.10.2024 22:33

Facebook Twitter Linked-in

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, “Şehirlere Sağlıklı Dokunuş” sloganıyla gerçekleştirilen Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 42. Olağan Meclis Toplantısı’na, Dinar Belediyemizi temsilen Belediye Meclis Üyelerimiz Engin Gülbeyaz, Oktay Sayın ve Murat Ceylan katılım sağladı.
Sağlıklı kentleşme vizyonu doğrultusunda yapılan bu önemli toplantıda, şehirlerimizin geleceğine dair planlamalar ve projeler ele alındı.
Toplantıda alınan kararların şehirlerimize, bölgemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Orjinal Habere Git