İZMEK ŞAN KURSU KURSİYERLERİ YIL SONU PERFORMANSLARINI MİNİ KONSERLE SERGİLEDİ

CHP 25.06.2024 13:55:05 0
İZMEK ŞAN KURSU KURSİYERLERİ YIL SONU PERFORMANSLARINI MİNİ KONSERLE SERGİLEDİ

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve İzmit Halk Eğitim Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlenen İzmit Meslek Edindirme Kurslarından olan Şan Kursundan faydalanan öğrenciler yıl sonu performanslarını sergilediler

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve İzmit Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile hayata geçirilen İzmit Meslek Edindirme Kurslarında (İZMEK) eğitim alan kursiyerler bir yılı daha tamamladı. Eğitimlerin tamamlanmasının ardından müzik branşlarından biri olan Şan kursu öğrencileri yıl sonu performanslarını mini konserle sergiledi.

Yoğun Katılım

Programa İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Ayşe Fatmagül Terzi, İzmit Halk Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Kaygusuz ve kursiyerlerin yakınları katıldı. Şan Usta Öğreticisi Eda Melis Sural eşliğinde performans sergileyen gruba Klavyede Piyano Eğitmeni Çetin Demirci ve çeşitli müzik kurslarında eğitim alan öğrenciler eşlik etti.


Kocaeli,İzmit Belediyesi

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ORMAN YANGINI’NA ANINDA MÜDAHALE

BAŞKAN YILMAZ’DAN SOF DAĞI KÖYLERİNE DESTEK

Gölmarmara’dan Gelen 98 Kişilik Kadın Kafilesi Manisa’yı Gezdi

“Cumhuriyet Şehri Denizli”

Alaçatı Windfest 2024 Ödül Töreni ile Sona Erdi

Temiz Yurt Esenyurt

Antalya Turizm Fuarı başlıyor

AİLELERİMİZLE HER BULUŞMAMIZ ŞEHRİMİZE DEĞER KATIYOR

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hikmet Bülbül ile bir araya geldi.

20.2°