İZGİM MİNİK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR

CHP 11.10.2024 14:15:49 0
İZGİM MİNİK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR

İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi, farklı okullardan öğrencileri ağırlayarak üretim yapılan atölyelerde deneyim kazanmalarına olanak sağlıyor

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kadın Girişimciler Merkezi (İZGİM), farklı okullardan öğrencileri ağırlamaya devam ediyor. Son olarak Gültepe İlkokulu Anasınıfı öğrencileri İZGİM’i ziyaret ederek kadınların üretim atölyelerini görme ve inceleme fırsatı buldu.

Keyifli Bir Gün Geçirdiler

Çocuklar ilk olarak Çocuk Kütüphanesi’ni ziyaret etti. Geri dönüşüm etkinliği ile bilgilenen çocuklar ardından kadınların üretim atölyelerini gezdiler. Çocuk Oyun Odası’nda gönüllerince eğlenen çocuklara katılım sertifikaları ve hediye bez çantaları takdim edildi. Hem eğitici hem de eğlenceli bir gün geçiren çocuklar İzmit Belediyesine teşekkür ettiler.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

Büyükşehir’den üniversitelilere öğrenim yardımı müracaatında son gün uyarısı

BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

ATABEM’de 8 bin öğrenci ders başı yaptı

Yeşilçam Festivali’nde nostalji dolu konserler

ALTIN PORTAKAL’IN BÜYÜK BULUŞMASI BAŞLADI; FİLMLER, SEYİRCİLER, EKİPLER HEP BİRLİKTE SALONLARDA!

İstihdam Fuarı

Başkan Böcek: “Çiftçimiz için var gücümüzle çalışıyoruz”

BÜYÜKŞEHİR HALK SAĞLIĞI İÇİN DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

TARSUS’TA KADINLARA GÜÇ VEREN ZİYARETLER