İTFAİYECİLİK ÖĞRENCİLERİNE KARİYER SEMİNERİ

CHP 16.10.2024 14:53:35 0
İTFAİYECİLİK ÖĞRENCİLERİNE KARİYER SEMİNERİ

Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Yalova Üniversitesi İtfaiyecilik Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen Kariyer Günleri etkinliği kapsamında İtfaiyecilik bölümü öğrencilerine özel bir konferans verdi.

Konferansta, İtfaiyecilik Mesleğine giriş ve meslek etiği konuları ele alındı. İtfaiye ekipleri, öğrencilerle mesleğin gereklilikleri, sorumlulukları ve itfaiyecilik kariyerinin sunduğu fırsatlar hakkında bilgi paylaştı. Ayrıca, meslek etiği üzerine yapılan sunumlar, öğrencilerin mesleki bilincini artırmayı ve iş hayatında karşılaşabilecekleri zorluklarla başa çıkma becerilerini geliştirmeyi amaçladı.

Yalova Üniversitesi İtfaiyecilik Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri ve öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği etkinlik, karşılıklı soru-cevap bölümüyle sona erdi. Öğrencilerin, mesleki bilgi ve deneyimlerini artıran bu tür etkinliklerin önemine vurgu yapıldı. Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, geleceğin itfaiyecilerine bu tür eğitim ve bilgilendirme faaliyetleriyle destek vermeye devam edeceğini belirtti.


Yalova,Yalova Belediyesi

Eyüpsultan’da bakım onarım çalışmaları aralıksız sürüyor

Mobil Sağlık Tarama Etkinliği

5 AYDA 50 BİN TONUN ÜZERİNDE ASFALT!

Büyükşehir’den Manyaslı üreticilere süt otu tohumu desteği

Güzeller Kemer Belediyesi’nde

MEM’den renkli sezon açılışı

Başkan Yaşar, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

ODUNPAZARI'NDA YÜZME EĞİTİMİ ÖN KAYITLARI BAŞLADI

Liseliler Plaj Voleybolu Şenliği coşkuyla sona erdi

21°