İtfaiye yangında mahsur kalan kedi yavrularını kurtardı

DİĞER 4.10.2024 20:23:24 0
İtfaiye yangında mahsur kalan kedi yavrularını kurtardı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Bağlar’da bir apartmanın bodrum katında çıkan yangında mahsur kalan 3 kedi yavrusunu kurtardı.

Bağlar ilçesi Şeyh Şamil Mahallesi 624. Sokak Aykut 3 Apartmanının bodrum katında saat 15.00 sıralarında yangın çıktı.

İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin anında müdahale etmesiyle yangın kısa sürede söndürüldü.

Yangın söndürüldükten sonra bina bodrumunda kedi sesi duyulması üzerine itfaiye ekipleri harekete geçti. İtfaiye ekipleri, araba lastiği içerisinde bulduğu 3 kedi yavrusunu mahsur kaldığı yerden kurtardı.

İtfaiye ekipleri, kurtarılan yavru kedilere su içirdikten sonra ilk müdahaleyi yaptı. Yavru kediler, tedavi edilmek üzere Büyükşehir Belediyesi’ne ait Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürüldü.

Diyarbakır,Diyarbakır Belediyesi

Göçmen Kadınlar Derneğinden dayanışma ziyareti

MUŞ BELEDİYESİ VE MUŞ BAROSU KADINLARA DESTEK İÇİN PROTOKOL İMZALADI

MUŞ KATI ATIK BELEDİYELER BİRLİĞİ OLAĞAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KATI ATIK AKTARMA İSTASYONU VE TIBBI ATIK STERİLİZASYON MERKEZİ'NE ZİYARET

MUŞ'TA KADINLAR İÇİN YENİ SOSYAL ALAN: KADIN LOKALİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR!

MUŞ BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.

MUŞ BELEDİYESİ'NDEN DAHA TEMİZ BİR ŞEHİR İÇİN YENİ BİR ADIM!

MARSU, Su Sayaçlarının Değişimini Sürdürüyor

Foto Galeri 2