İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

CHP 1.07.2024 19:39:29 0
İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, 31 Mart tarihinden bugüne kadar il genelinde 3 bin 485 olaya müdahale etti.

Vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak, yangın ve diğer olaylara daha etkili ve güvenli bir şekilde müdahale etmek amacıyla donanımlı personel ve teknik ekipman ile güçlendirilen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, yangın ve doğal afetlerin yanı sıra, tehlikeye düşmüş tüm canlıların canlarını korumak ve kurtarmak için görevini başarıyla sürdürüyor.

Bu kapsamda, itfaiye ekipleri 31 Mart tarihinden bu yana il genelinde 3.485 olaya müdahale etti. Doğal afetlere müdahaleden trafik kazalarından insan kurtarmaya, hayvan kurtarmadan dışarıda kalan vatandaşların kapılarının açılmasına kadar birçok olaya müdahale eden itfaiye ekipleri, vatandaşların can ve mal güvenliği için cansiperane bir şekilde görev yapıyorlar.

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER: “İTFAİYE TEŞKİLATIMIZ VATANDAŞLARIMIZIN CAN VE MAL GÜVENLİĞİ İÇİN GÖREVİNİN BAŞINDA”  

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nın il genelinde vatandaşların can ve mal güvenliği için 7 gün 24 saat görev başında olduklarını dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Tekirdağ il genelinde 324 personel ve 82 araç ile görev yapan, son teknoloji imkân ve donanımlarla güçlendirilen İtfaiye teşkilatımız, yangın, doğal afet, trafik kazası ve diğer olaylara daha etkili ve güvenli bir şekilde müdahale ederken, tehlikeye düşmüş tüm canlıların canlarını korumak ve kurtarmak için görevini başarıyla sürdürüyor. İtfaiye ekiplerimiz son 3 ayda il genelinde toplam 3 bin 485 olaya müdahale ettiler. Bunların 12 tanesi de il dışında yaşanan olaylar. Vatandaşlarımızın ve tüm canlıların canlarını korumak için canla başla çalışan kahraman itfaiyecilerimize görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.


Tekirdağ,Tekirdağ Belediyesi

BAŞKAN HÜRRİYET, BAŞARILI YÜZÜCÜLERİ AĞIRLADI

HÜRRİYET’TEN İZMİTLİLERE MÜJDE

GÜLÜMSE KAFE KALİTESİ 100. YIL BIÇKIDERE GÖLETİ’NDE DE DEVAM EDECEK

TARSUS'TA MİLLİ MAÇ COŞKUSU

Konak’tan İstihdam Köprüsü: ‘İş’te Konak’ Kapılarını Açtı

Bayraklı’da ‘Madımak’ unutulmadı

Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

MAVİ BAYRAK DENETİMLERİ SÜRÜYOR

MİLLİ MAÇ GURURU TEPEBAŞI'NDA YAŞANDI

39.1°