İtfaiye Ekipleri Hafta Sonu Boyunca Yangın ve Kazalara Müdahale Etti

DİĞER 22.10.2024 07:24:16 0
İtfaiye Ekipleri Hafta Sonu Boyunca Yangın ve Kazalara Müdahale Etti

Mardin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, hafta sonu kent genelinde birçok noktada meydana gelen orman, anız ve trafik kazalarına müdahale etti.

Mardin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Nusaybin ilçesi Eski Yol Mahallesi ile Mazıdağı ilçesi Şanlı, Yalınağaç ve Poyraz Mahallelerinde çıkan anız yangınlarına müdahale ederek söndürdü. Kızıltepe ilçesi Çimenli Mahallesinde çıkan bahçe yangını ile İpek Mahallesinde 422 sokakta bir evin balkonunda çıkan yangını söndürdü.

Midyat ilçesi Bağlar, Bağlarbaşı ve Ortanca Mahallelerinde çıkan orman ve anız yangınlarını kontrol altına alarak söndürdü. Ayrıca Ömerli ilçesi Salihköy Mahallesinde çıkan orman yangını büyümeden kontrol altına alarak söndürdü.

Derik-Viranşehir yolu Kuyulu bölgesi ile Ceylanpınar-Kızıltepe istikametinde meydana gelen kazalara da müdahale eden ekipler, her iki kazada yaralanan 2 yurttaşı sağlık ekiplerine teslim etti.

Mardin,Mardin Belediyesi

İPEKYOLU BELEDİYESİ’NDEN ÇOK DİLLİ BELEDİYECİLİK: PARKLARA KÜRTÇE VE TÜRKÇE TABELA VE UYARI LEVHALARI BIRAKILDI

Kavşak ve refüjler bir milyon çiçekle süslenecek

Eş Başkanlar, Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyeleri, Iğdır'da yaşanan hayvan katliamına ilişkin basın açıklamasında bulundular.

Eş Başkan Hatun, Makam Dağı ve 12 bin yıllık Hilar Mağaralarını gezdi

Eş Başkan Bucak’tan Eğil mahallelerine ziyaret: Tek gayemiz halkın hizmetlerden yararlanmasıdır

Çocuklar mahallelerde sanatla buluştu

Şehrin Dört Bir Yanında Altyapı Sorunları Gideriliyor