Tarih: 22.10.2024 07:24

İtfaiye Ekipleri Hafta Sonu Boyunca Yangın ve Kazalara Müdahale Etti

Facebook Twitter Linked-in

Mardin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, hafta sonu kent genelinde birçok noktada meydana gelen orman, anız ve trafik kazalarına müdahale etti.

Mardin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Nusaybin ilçesi Eski Yol Mahallesi ile Mazıdağı ilçesi Şanlı, Yalınağaç ve Poyraz Mahallelerinde çıkan anız yangınlarına müdahale ederek söndürdü. Kızıltepe ilçesi Çimenli Mahallesinde çıkan bahçe yangını ile İpek Mahallesinde 422 sokakta bir evin balkonunda çıkan yangını söndürdü.

Midyat ilçesi Bağlar, Bağlarbaşı ve Ortanca Mahallelerinde çıkan orman ve anız yangınlarını kontrol altına alarak söndürdü. Ayrıca Ömerli ilçesi Salihköy Mahallesinde çıkan orman yangını büyümeden kontrol altına alarak söndürdü.

Derik-Viranşehir yolu Kuyulu bölgesi ile Ceylanpınar-Kızıltepe istikametinde meydana gelen kazalara da müdahale eden ekipler, her iki kazada yaralanan 2 yurttaşı sağlık ekiplerine teslim etti.

Mardin,Mardin Belediyesi

Orjinal Habere Git