İtalya’dan Kırklareli’ye Caz Konseri

BAĞIMSIZ 19.02.2024 20:01:13 0
İtalya’dan Kırklareli’ye Caz Konseri

Kırklareli Belediyesi tarafından düzenlenen, “İtalya’dan Kırklareli’ye Caz Konseri”, 17 Şubat akşamı saat 20:30’da, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Vibrafonda Stefano Del Sole, piyanoda Can Tutuğ ve davulda Erdem Uvalıoğlu’ndan oluşan ekip, bir saati aşkın süre, evrensel ritimlerle katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

İtalya’dan ilimize misafir olan sanatçı, Kırklareli’nde, caz müziğine meraklı seçkin bir kitle ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hem Can Tutuğ ve Erdem Uvalıoğlu’na, hem de misafirperverliğinden dolayı Kırklareli Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Etkinlik sonunda, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu adına İtalyan sanatçıya plaket, diğer sanatçılar da çiçek takdiminde bulunuldu.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, vatandaşları, kültürün ve sanatın her yelpazesiyle buluşturmaktan mutlu olduklarını belirterek, bu nitelikli etkinliği takip eden Kırklarelililere teşekkür ederek, sanatın her dalını bundan sonra da Kırklareli’nde yaşatacaklarını sözlerine ekledi.


Kırklareli,Kırklareli Belediyesi

Kırklareli Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan eğlenceleri, her akşam farklı bir mahallede

İlçe Müftümüz Önder Özkan'dan Başkan Kayacan'a Veda Ziyareti

Kırklareli Belediyesi’nin helva ikramı Ramazan boyunca devam edecek

Kazım Karabekir Caddesi ışıl ışıl

Kırklareli Belediye Meclisi, Mart ayı olağan toplantısı

Emir Can İĞREK Konseri

Larva İlaçlama Çalışmaları Devam Ediyor

Butik Otelimiz Siz Değerli Halkımızın Hizmetinde

Belediye ekipleri, şehrin dört bir yanında

19.2°