İŞYURTLARI ÜRÜN VE EL SANATLARI FUARI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

BAKAN TUNÇ: FUARIMIZ, ŞU ANA KADAR 151 BİN 281 KİŞİYİ AĞIRLADI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 14 Ekim Pazartesi günü açılışına katıldığı İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı’nın büyük beğeni topladığını belirterek, “Fuarımız, şu ana kadar tam 151 bin 281 kişiyi ağırladı” dedi.

Ankara Millet Bahçesi’nde düzenlenen ve bugün de açık olan fuarda emeği geçen herkese teşekkür eden Bakan Yılmaz Tunç, fuarla ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında hükümlü ve tutukluların ıslahının önemine vurgu yaptı.

HÜKÜMLÜLERİN MODERN İNFAZ SİSTEMİ KAPSAMINDA REHABİLİTE OLMALARINI SAĞLIYORUZ

Adalet Bakanlığı olarak hükümlülerin ıslahına ve topluma kazandırılmasına büyük önem verdiklerini anlatan Bakan Tunç, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Adalet Bakanlığı olarak hükümlülerin ıslahına ve topluma kazandırılmasına büyük önem veriyoruz. İşyurdu müdürlüklerimizde birçok alanda mesleki eğitim verdiğimiz hükümlüleri, atölye ve tesislerimizdeki üretim süreçlerine dahil ederek meslek sahibi yapıyoruz. Böylece hükümlülerin insan onurunu ön planda tutan modern infaz sistemi kapsamında rehabilite olmalarını sağlıyoruz. Hükümlü ve tutuklular tarafından üretilen el emeği, göz nuru ürünleri ise düzenlediğimiz fuarlarda vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. 14 Ekim Pazartesi günü 5’incisini başkentimizde açtığımız İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarına, Ankaralı hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Fuarımız, şu ana kadar tam 151 bin 281 kişiyi ağırladı. Bugün son gün. Fuarımıza herkesi bekliyoruz.”

Ankara,Adalet Bakanlığı

Büyükşehir, Yol ve Trafik Güvenliği İle Çevre Yönetim Sistemi Belgelerini Yenilemek İçin Tetkikten Geçti

SEYHANLI MİNİKLERİN TİYATRO HEYECANI

Binbir çeşit antika bu festivalde