İSTİHDAM OFİSİMİZ 136 KİŞİYİ İŞ SAHİBİ YAPTI

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel tarafından 31 Mayıs 2024 tarihinde açılışı yapılan Yalova Belediyesi İstihdam Ofisi’nde bugüne kadar 790 kişi birebir iş görüşmesi gerçekleştirdi. Köprü vazifesi gören ofis sayesinde 136 kişi iş sahibi oldu.

Yalova Belediyesi İstihdam Ofisi, açılışından bu yana iş arayanlarla işverenler arasında köprü vazifesi görerek topluma önemli bir destek sunuyor. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in açılışını yaptığı ofis, bugüne kadar 790 kişinin bire bir iş görüşmesi yapmasına olanak tanırken, 136 kişi de Yalova Belediyesi aracılığıyla yeni iş fırsatlarına kavuştu.

GÜREL, “TOPLUMSAL SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ”

Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde hizmet sunan ve Yalova'nın ekonomik kalkınmasına katkıda bulunan ofis sayesinde vatandaşların iş bulma süreçlerini hızlandırdıklarını söyleyen Başkan Gürel, “Ofisimiz, iş arayan vatandaşlarımız ve işverenlerimiz için önemli bir kaynak oluyor. Bu ofis sayesinde, hemşehrilerimizin iş bulma süreçlerinde yanlarındayız. Bizler, toplumsal sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve her zaman iş arayanların yanındayız. Ayrıca işverenlerimiz, nitelikli eleman bulmakta zorluk yaşıyor. Bu ofis, onların ihtiyaçlarına uygun adayları sunarak, iş gücü piyasasında önemli bir rol oynuyor. Ofisimiz, daha fazla insanın mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesini sağlamak için hizmet sunuyor” dedi.

Ofis, iş arayan vatandaşlara; kariyer danışmanlığında rehberlik ve özgeçmiş hazırlığı gibi çeşitli destekler sunarken, işverenlere de yetenekli adaylarla buluşma fırsatı sağlıyor. Ofis bugüne kadar 790 kişinin firma temsilcileriyle birebir görüşmesini sağlarken 136 kişinin ise iş sahibi olmasını sağladı.

Yalova,Yalova Belediyesi

Gübre Satın Alınacaktır

EKİPLERİMİZ SU HATTI TAMİRATI ÇALIŞMALARINI İVEDİLİKLE SÜRDÜRÜYOR

KADINLAR HALİ’NDE GEREKLİ ADIMLAR ATILACAK

“Kırsal Bölgelerimizin Refah Seviyesini Yükseltmek İçin 7/24 Çalışıyoruz”

İzmirliler vapurda spor yapıyor

Mamak Belediyesinden Eğitime Destek

ADALET BAKANI TUNÇ, AKŞEHİR ADALET SARAYININ TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

'Merkezefendi Halk Et' Çok Yakında Açılıyor

İZMİT BELEDİYESİ AYAZTEPE CAMİİ CEMAATİ İLE BULUŞTU

Mamak’ta Ankaralı Turgut İçin Konser Verildi

BAKAN TUNÇ: YRS’Yİ HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ ESAS ALAN, ÖNGÖRÜLEBİLİR ADALET SİSTEMİ VİZYONUYLA HAZIRLIYORUZ

Büyükşehir’in “tasarruf” atölyesi

Hendek Başpınar Mahallesi Nazım İmar Plan Değişiklik Teklifi

HAYVAN ÜRETİCİLERİNE BALYA DESTEĞİ

Büyükşehir’in kreşleri yoğun ilgi görüyor

Mardin’de Eğitim Yardımı Başvuruları Başlıyor

TRABZON SAĞLIK TURİZMİNDE GELİŞİYOR

CEİD BAŞKAN ÜNLÜCE’Yİ ZİYARET ETTİ

HALİLİYE’DE EKİPLERİN ÖZVERİLİ ÇALIŞMASIYLA YOLLAR YENİLENİYOR

Evelahir’in 22. Sayısı Okurları Selamladı!

Motosiklet Çalıştayı Gerçekleşti

Başkan Zeyrek; “Her Zaman Ahmetli’nin Yanındayız”

Dünya Turizm Günü’nde Kayseri’ye “Kültür Yolu Festivali” Müjdesi

AHİLİK HAFTASI'NDA ANLAMLI İKRAM