İSTİHDAM OFİSİ, İŞ VERENLER İLE İŞ ARAYANLAR ARASINDA KÖPRÜ GÖREVİ SAĞLIYOR

CHP 19.09.2024 05:13:39 0
İSTİHDAM OFİSİ, İŞ VERENLER İLE İŞ ARAYANLAR ARASINDA KÖPRÜ GÖREVİ SAĞLIYOR

Bolu Belediyesi tarafından işsizlikle mücadele kapsamında kurulan ve İnsan Kaynakları Departmanı’nda faaliyet gösteren ‘İstihdam Ofisi’ yeni dönemde de iş arayan vatandaşlar ile işverenler arasında köprü olmaya devam ediyor. 31 Mart 2024 tarihinden bu yana 600 vatandaşa profesyonel olarak rehberlik hizmeti sunan İstihdam Ofisi, 200 vatandaşa iş imkanı sağladı.

Kurduğu işletmelerle Bolu istihdamına ve ekonomisine önemli katkılar sunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, hayata geçirdiği istihdam ofisi projesiyle de Boluluların takdirini kazanmaya devam ediyor.  5 Yılda binlerce kişinin iş sahibi olmasına vesile olan Bolu Belediyesi İstihdam Ofisi’nde Mart ayından bugüne kadar yapılan 600 başvurunun 200’ü istihdam ile sonuçlandı.

İş arayan vatandaşlara profesyonel CV hazırlama, mülakat teknikleri ve iş etiği konularında da eğitimler veren Bolu Belediyesi İnsan Kaynakları personelleri, başvuru yapan kişilerin kendi kariyer planlarına uygun yönlendirmelerle hareket ederek tüm süreçleri titizlikle yürütüyor.


Bolu,Bolu Belediyesi

Büyükşehir, Somalı Kadınlara Unutulmaz Bir Gün Yaşattı!

BELEDİYE PERSONELİ HALİL DUMAN GÖZ YAŞLARI İÇİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Bayraklı’da Gaziler Günü kutlandı

Meclis Üyesi Kaynaş, EMARÇEB Encümen Toplantısına Katıldı

Gençlik Parlamentosu Başkanı Bahar’dan Başkan Topaloğlu’na ziyaret

Başkan Tetik’ten oda başkanlarına teşekkür

Alanya Dim grup yolunda asfalt hazırlığı

YUNUSEMRE’DEN KIRTASİYE YARDIMI

Buca’da metruk binalar tek tek yıkılıyor

21.1°