İstihdam Merkezi ile Çağrı Merkezi Toplu Mülakatı

CHP 25.10.2024 04:06:52 0
İstihdam Merkezi ile Çağrı Merkezi Toplu Mülakatı

Eyüpsultan Belediyesi İstihdam Merkezi (ESİM), İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisi iş birliği ile dört farklı firmanın katıldığı Çağrı Merkezi Toplu Mülakat Organizasyonu düzenledi.

Osmanlı Park Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen mülakatta iş arayışında olan vatandaşlar, Concentrix, Teleperformance, Esas Alacak ve Paycell firmalarının Çağrı Merkezi, Homeoffice Müşteri Temsilcisi, Alacak Takip Uzmanı gibi farklı posizyonlarda açtığı iş ilanları için başvuruda bulundular.

VATANDAŞLAR FİRMA TEMSİLCİLERİYLE YÜZ YÜZE GÖRÜŞME İMKANI BULDU

Özellikle iş hayatına sağlam bir adım atmak, kariyer yolculuğuna kurumsal bir firmada başlamak isteyen gençler için önemli bir fırsat sunan organisazyonda, vatandaşlar firmaların temsilcileriyle yüz yüze görüşüp, başvuru yapma imkanı buldular.

MÜLAKATA VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Yoğun bir katılımla gerçekleşen mülakata sadece Eyüpsultanlılar değil İstanbul’un farklı ilçelerinden gelen vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Kariyer yolculuğuna kurumsal bir firmada başlamak isteyen vatandaşlar İBB’ye ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen’e teşekkür ederek, mülakatla ilgili görüşlerini şu sözlerle dile getirdiler:

“İş arayışında olan vatandaşlar için güzel bir organizasyon olmuş. Sadece iş arayan değil, işini değiştirmek isteyen kişiler için de güzel bir fırsat. İş bulmak artık gerçekten çok zor. Bunu buradaki yoğun katılımdan da görebiliyoruz. Emeği geçen herkese ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen’e teşekkür ederiz.”


İstanbul,Eyüpsultan Belediyesi

“TEMİZ ÇEVRE MUTLU DİNAR” ATATÜRK MAHALLEMİZDEYİZ..

KENT LOKANTALARI'NDA GÜNÜN MENÜSÜ – 24 EKİM

Kemer’de altyapı çalışmaları devam ediyor

KARTAL BELEDİYESİ ÇOCUK MECLİSİ CUMHURİYET’İN 101. YIL DÖNÜMÜNDE TOPLANDI

Kepez’den iki mahalleye drenaj kanalı

Hobi Bahçeleri Yeni Dönem Başvuruları Başladı

Cumhuriyet Bayramı coşkusu Buca’yı saracak

Büyükşehir'den İş Sağlığı ve Güvenliği için Yeni Adımlar

ÇEŞME’DE HEDEF 100 BİN SAKIZ AĞACI

19°