Tarih: 18.09.2024 09:26

İstasyon Mahallesi'nde 8 Yıllık Kronik Sorun Çözüldü

Facebook Twitter Linked-in

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) Genel Müdürlüğü, Artuklu ilçesi İstasyon Mahallesi'nde ekonomik ömrünü doldurmuş içme suyu şebeke hattında 8 yıldır süregelen kronik sorunu yenileme çalışmasıyla çözüme kavuşturdu.

Şehrin dört bir yanında kesintisiz ve sağlıklı içme suyu sağlamak amacıyla yeni yatırımlar ile ekonomik ömrünü doldurmuş altyapıyı yenileme çalışmalarını sürdüren MARSU Genel Müdürlüğü, Artuklu ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi'nde 8 yıldır süregelen içme suyu şebeke hattı sorununu ortadan kaldırdı.

Su kaybı nedeniyle yetersiz su alan vatandaşların mağduriyetini gideren bu yenileme çalışmasıyla, mahalledeki kronik sorun sona erdi.

Su kaybının yanı sıra sık sık arızalara yol açan içme suyu hattında yapılan çalışmalar kapsamında, MARSU ekipleri, deforme olduğu belirlenen 400 metrelik bölümde yenileme işlemi gerçekleştirdi.

Mardin,Mardin Belediyesi

Orjinal Habere Git