İSTANBUL VE ANKARA ERMENEKLİLER DERNEKLERİNDEN BELEDİYEMİZE ZİYARET

CHP 10.05.2024 18:23:28 0
İSTANBUL VE ANKARA ERMENEKLİLER DERNEKLERİNDEN BELEDİYEMİZE ZİYARET

Türk Dil Bayramı ve Karamanoğlu Mehmet Bey’i anma programı için İlçemizde bulunan ERÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Osman Koçak ile Ankara Ermenek Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Talat Seyhan, beraberinde Ermenek'li Hemşerilerimizle birlikte Belediye Başkanımız Mustafa Bozcu’yu makamında ziyaret ettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirleriyle bir süre sohbet eden Başkan Bozcu, bugüne kadar yapılan çalışmalar ve devam eden projeler hakkında bilgiler vererek karşılıklı görüş ve fikir alışverişinde bulundular.

Karaman,Ermenek Belediyesi

MODERN HAYVAN PAZARI’NDA KURBALIK HAYVAN SATIŞI 27 MAYIS’TA BAŞLIYOR

İZMİT BELEDİYESPOR YÜZME KULÜBÜ GELİŞİM LİGİ’NDEN BAŞARIYLA DÖNDÜ

İZMİT BELEDİYE MECLİS BAŞKANVEKİLİ CENGİZ ÖZCAN ŞEYH EDEBALİ CAMİİ’NDE CEMAATLE BULUŞTU