İPEKYOLU’NDAN GÜRPINAR’A UZANAN ÇOCUK ŞENLİĞİ

İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Gürpınar’da düzenlediği İpekyolu Çocuk Şenliği, halktan büyük ilgi gördü. Şenlik, çocuklar ve ailelerinin katılımıyla dolu dolu bir gün yaşatırken, özellikle çocuklar için hazırlanan eğlenceli etkinlikler günün en keyifli anlarını oluşturdu.
Gürpınar Belediyesi Eşbaşkanları Mukaddes Karakoç ve Tahir Ertaş da etkinliğe katılarak, çocukların mutluluğuna ortak oldular.
Etkinlikte, müzik, şişme oyun parkları, sahne gösterileri gibi birçok aktivite yer alırken çocuklara pamuk şeker de ikram edildi. Çocuklar, şenliğin tadını çıkarırken aileler de hem keyifli vakit geçirdi hem de sosyal bir ortamda bir araya gelme fırsatı buldu.
İpekyolu Belediye yetkilileri, şenliğin amacının çocuklara eğlenceli bir ortam sunmanın yanı sıra aileleri bir araya getirerek toplumsal dayanışmayı güçlendirmek olduğunu belirttiler. Şenliğe katılan aileler ve çocuklar ise böyle bir etkinliğin düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, gelecekte benzer etkinliklerin düzenlenmesini istediklerini ifade ettiler.
Sosyal medya üzerinden de geniş bir yankı bulan şenlik, Gürpınar halkı tarafından beğeniyle karşılandı. İpekyolu Belediyesi, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve toplumsal bağların güçlenmesine katkı sunmayı sürdüreceklerini vurguladı.

Van,İpekyolu Belediyesi

Esenyurt Sağlıkta da ‘Devrim’ Yapıyor... 6 Ayda 10 Bin Hastaya Umut Oldular

Ayyıldız Mahallesi 869 Ada İçi Düzenlemesi

BAŞKANIMIZ, ALİ KULLUKÇU VE BEGÜM AYGÜN KARDEŞLERİMİZİN DÜĞÜN TÖRENLERİNE KATILDI