İPEKYOLU’NDA PARKLAR YAZA HAZIRLANIYOR

DİĞER 8.05.2024 19:17:51 0
İPEKYOLU’NDA PARKLAR YAZA HAZIRLANIYOR

İpekyolu Belediyesi yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte ilçede yer alan parklarda bakım onarım çalışmalarına hız kattı.
Parklarda çim biçme, budama, ilaçlama ve donatıların bakım onarım çalışmaları sürüyor.
Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, park ve yeşil alanlarda sürdürdüğü bakım onarım, peyzaj, çim biçme çalışmalarıyla parkları yaza hazırlama çalışmalarına devam ediyor.
“Daha Yeşil bir İpekyolu” sloganıyla çalışmalarını yürüten Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için hummalı bir şekilde çalışıyor.
Ekipler, ilçede vatandaşlara yeni yaşam alanları sunmak için yürüttüğü peyzaj çalışmalarıyla parkları güzelleştirmeye devam ediyor. Parkları yaza hazırlamak için periyodik olarak çalışmalarını sürdüren Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yapılan peyzaj çalışmaları ile parklara estetik görüntü kazandırıyor. Çim biçme çalışmaları ile parkları ailelerin kullanımına sunmak için yeşillendiren ekipler, ağaç ve çiçek dikim çalışmalarıyla yeşil alan miktarını artırıyor. Havaların ısınmasıyla parklara artan talep doğrultusunda çocuklara daha güvenli ve daha yeşil bir alan sunan İpekyolu Belediyesi, çalışmalarını periyodik olarak her mahallede devam ettiriyor.
Öte yandan çiçek üretim serasında refüj ve parkları süsleyecek olan 45 bin adet kadife çiçeği tohumu yetiştirilerek ilçenin estetiğine kazandırılacak.


Van,İpekyolu Belediyesi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. Yıl dönümü kapsamında düzenlenen programla ilçemizde coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. Yıl dönümü kapsamında düzenlenen programla ilçemizde coşkuyla kutlandı.

Nevşehir’de 19 Mayıs Coşkusu

Karahantepe’ye Doğa Yürüyüşü

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ KURUMDA UYGULANAN TASARRUF TEDBİRLERİNİ AÇIKLADI

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ KURUMUN MALİ TABLOSU HAKKINDA VATANDAŞLARIN FİKİRLERİNİ SORDU

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ: "GENÇLER İÇİN SPOR AKADEMİSİ Mİ, PROFESYONEL TAKIM YÖNETİMİ Mİ?"

Başkan Arı’nın 19 Mayıs Mesajı

Siirt Belediyesi'nde Çarşamba Günleri Vatandaş Buluşmaları

26.1°