İpekyolu Çocuk Akademimiz güzelleşiyor

DİĞER 18.09.2024 13:07:39 0
İpekyolu Çocuk Akademimiz güzelleşiyor

İpekyolu Çocuk Akademimizin bahçesinde, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından kapsamlı bir peyzaj düzenlemesi gerçekleştirdik. 12 atölyenin bulunduğu ve çeşitli yaş gruplarına hitap eden akademimizde, toplamda 3.500 m² alanda yapılan bu yenileme çalışması, çocuklarımızın hem bireysel hem de sosyal gelişimlerine büyük katkı sağlayacak.

Yapılan peyzaj düzenlemesi kapsamında, doğal yeşil alanlar ve çeşitli eğitici açık hava aktiviteleri için özel alanlar oluşturuldu. Çocuklarımızın doğayla iç içe olabilecekleri ve yaratıcı yeteneklerini geliştirebilecekleri bu yeni ortam, akademimizin eğitim kalitesini artıracak.

Bu düzenleme ile birlikte, çocuklarımızın hem fiziksel hem de sosyal becerilerini geliştirebilecekleri, güvenli ve keyifli bir ortam sağlanmış oldu. Bahçedeki bu iyileştirme çalışmaları ile çocuklarımızın eğitim süreçlerine olumlu bir katkı sunarak, onların akademik ve sosyal başarılarını desteklemeyi hedefliyoruz.

Çalışmalarımızla çocuklara en iyi öğrenme ve gelişim imkanlarını sunmaya devam edeceğiz.

Van,İpekyolu Belediyesi

Van'da ekolojik temizlik: Birçok alan hafriyattan arındırılıyor

Kocaköy’de altyapı güçlendiriliyor

Nevşehir Belediyesi Gençlik Ofisi Açıldı