"İntihar İşaretleri ve İntihar Edecek Kişiye Yaklaşım" Konulu Eğitim Semineri Gerçekleştirildi

CHP 4.10.2024 17:19:48 0

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Çanakkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeline yönelik "İntihar İşaretleri ve İntihar Edecek Kişiye Yaklaşım" başlıklı eğitim çalışması gerçekleştirildi.

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü Ruh Sağlığı Birimi personeli Psikolog Mete Gökçer Aktepe tarafından gerçekleştirilen eğitim kapsamında Çanakkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten Sosyal Yaşam Evleri, Altın Yıllar Yaşam Merkezi ve Çocuk Kültür Evi personeline yönelik düzenlenen eğitimde, intiharı önleme ve intihar edecek kişinin vazgeçirilmesi için yapılması gerekenler konusunda bilgiler verildi.

03.10.2024 10:53

Çanakkale,Çanakkale Belediyesi

ALANYA BELEDİYESİ’NDEN CİNDİ YAYLASI’NA 4 KİLOMETRELİK ASFALT

Başkan Bozbey, “Devasa kesintiler bizleri ve Bursa halkını zor duruma düşürmektedir”