İNGİLİZCE ÖĞRENMEK İSTEYEN GENÇLERİN UĞRAK NOKTASI TALK AND SMİLE CAFE HİZMETE DEVAM EDİYOR

CHP 28.06.2024 14:03:20 0
İNGİLİZCE ÖĞRENMEK İSTEYEN GENÇLERİN UĞRAK NOKTASI TALK AND SMİLE CAFE HİZMETE DEVAM EDİYOR

Belsa Plaza Gençlik Sokağı’nda yer alan ve verdiği hizmetle gençlerin eğlenerek yabancı dillerini geliştirebilecekleri Talk and Smile Cafe hizmet vermeye devam ediyor

İzmit Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü bünyesinde Belsa Plaza Gençlik Sokağı’nda hizmet veren Talk and Smile Cafe Belsa yabancı dil öğrenmek ve pratik yapmak isteyen herkesin uğrak noktası olmaya devam ediyor. Vizyoner bir bakış açısıyla hayata geçirilen Talk and Smile Cafe’deki personel İngilizce hizmet veriyor ve gelen ziyaretçilerle sadece İngilizce konuşuluyor.

Yabancı Dil Gelişimine Destek Oluyor

Talk and Smile Cafe’de aynı zamanda yurtdışından gelen yabancı gönüllüler tarafından İngilizce konuşma atölyeleri düzenleniyor. Bu sayede dilini geliştirmek için yurt dışına çıkma imkânı bulamayan ziyaretçilerin yabancı dil gelişimlerine destek olunuyor. Talk and Smile Cafe’de gençlerin pratik yapabilmesi için İngilizce film-belgesel günleri, kültür geceleri, karaoke, konulu yarışmalar, gezi programları vb. gibi etkinlikler de düzenleniyor.

Etkinlikler Tamamen Ücretsiz

Ziyaretçiler Talk and Smile Cafe’de herhangi bir ücret ödemeden etkinlik ve faaliyetlerinden yaralanabiliyor. Etkinlikler hafta içi her gün yabancı gönüllüler ile birlikte 13.30-17.30 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.


Kocaeli,İzmit Belediyesi

Ahmet Akın, personelinin arkasında durdu!

Bursa’da yangın seferberliği sürüyor

Mudanya Plajı, Büyükşehir kalitesiyle hizmete açıldı

Bursa Kent Konseyi’nde Ertuğrul Aksoy dönemi

Osman Kaan, Mamak’ın Gururu Oldu

Osman Kaan, Mamak’ın Gururu Oldu

EFSANELER 'ALTIN AYAKLAR' İLE YAŞATILIYOR

TEPEBAŞI KADINLARIN YANINDA

MİLLİ MAÇ HEYECANI TEPEBAŞI'NDA

32.3°