İnegöllüler Doğayla Buluşuyor

İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) organizasyonuyla düzenlenen doğa yürüyüşleri ilçe halkının yoğun ilgisiyle gerçekleştiriliyor.

İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM), rehber Cemal Kuş nezaretinde düzenlediği doğa yürüyüşleriyle ilçe halkını doğayla buluşturuyor. Sanayi, turizm ve tarım kenti İnegöl’ün eşsiz doğasını keşfetmek isteyen vatandaşlar, 15 günlük periyotlarla düzenlenen doğa yürüyüşlerinde İnegöl’ün doğal güzellikleriyle kucaklaşıyor.

DOĞASEVERLER SONBAHARI KUCAKLADI

Pazar günleri yapılan ücretsiz doğa yürüyüşü etkinliklerinin bu haftaki güzergahı şehrin doğu bölgesi oldu. Domaniç Orman Deposu bölgesinden başlayan doğa yürüyüşü, Sütlük Yaylasını takip ederek Oylat bölgesinde son buldu. 22 kilometrelik orta zorluktaki parkurda yürüyüşe katılan vatandaşlar, Pazar sabah 08.30’da Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde bulunan Belediye Spor Salonu önünden araçlarla başlangıç noktasına getirildi. Burada araçlardan inerek İnegöl’ün eşsiz sonbahar manzarasına sahip doğasıyla kucaklaşan doğaseverler, renk cümbüşüne sahne olan ormanlarda unutulmaz bir hafta sonu yaşadı.

CESARETİNİ DOĞAYA GÖSTER

İnegöl Belediyesi’nin “Cesaretini Doğaya Göster” sloganıyla etkinliklerini sürdüren Doğa Sporları ve Turizm Merkezinin doğa yürüyüşü etkinliğine onlarca vatandaş katıldı. Genciyle yaşlısıyla her yaştan doğasever, İnegöl’ün oksijen deposu ormanlarında enerjisini tazeledi.

Bursa,İnegöl Belediyesi

CUMHURİYET KUPASINDA ÇEYREK FİNAL HEYECANI

Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Şedal ve Zeydan TBMM’de

Başkan Görgel: “Yeni Hizmet Araçları Emniyet Teşkilatımıza Hayırlı Olsun”

Re-Form-1 Sergisi Ziyarete Açıldı

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar Kasaplar, Sucukçular ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı İbrahim Yörük’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

YAYLA YOLLARINDA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR

“YUVAMIZ ÇEŞME” REİSDERE VE OVACIK’TA HAYATA GEÇİYOR

KONYA’DA 3X3 BASKETBOL TURNUVASI HEYECANI YAŞANDI

14. Antalya Kitap Fuarı kapılarını açmaya hazırlanıyor

Belarus Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Shved'den Başkan Erkek'e Ziyaret

Ekiplerimizin Atikhisar'daki Bypass Hattı Çalışmaları Sürüyor

İLAN

Kemer’de Müzik Festivali gecesi

Başkan Taşkın'dan Modern Mezarlık Projesi

YARDIM EDİLMEYİ BEKLEYEN İNEK İÇİN EKİPLERİMİZ SEFERBER OLDU.

HAMAK YOGASI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

SÜREYYAPAŞA ÇARŞISI PROTOKOL TÖRENİNDE KONUŞTU

CUMHURİYET BAYRAMINDA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ OLACAK

KENT LOKANTALARI'NDA GÜNÜN MENÜSÜ – 22 EKİM

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZÇAĞDAŞ: ULAŞ BAŞKAN PARTİMİZİN MEDARI İFTİHARIDIR

MEDYANIN ANKARA TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

Başkan Türkel Samsunlu taraftarların heyecanını paylaştı

Personel Alımı ile İlgili Duyuru

BELEDİYE BAŞKANI DR. NİYAZİ NEFİ KARA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Büyükşehir’den Refüjlerde Peyzaj Düzenlemesi

Atakum’da engel yok iletişim var

7’nci Kayseri Kitap Fuarı’ndan Yeni Rekor: 1 Milyon 85 Bin 214 Ziyaretçi

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar Ziraat Odası Başkanımız Ahmet Çankaya’ya bir ziyarette bulundu.

BULGARİSTAN MÜSLÜMANLARI BAŞMÜFTÜSÜ BAŞKAN ALTAY’I ZİYARET ETTİ

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanımız ve Afyonkarahisar Bakkallar Esnaf Odası Başkanımız Cengiz Üstün’ü makamında ziyaret etti.

Yükleniyor