Tarih: 25.10.2024 19:38

İNDİRME BİNDİRME CEPLERİ GENİŞLETİLEREK DAHA BELİRGİN HALE GETİRİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Yalova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Minibüs ve Halk Otobüsleri durakları için yeni düzenleme yapıldı.

Cumhuriyet Caddesi Atatürk İlkokulu önü ve İstanbul Caddesi girişinde bulunan indirme bindirme ceplerinde yapılan boyama çalışmasıyla durakların görünürlüğü arttırılarak uygunsuz araç park edilmesinin önüne geçilmesi planlanıyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Yalova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Yetkilileri; “Cumhuriyet ve İstanbul Caddelerinde bulunan indirme bindirme ceplerinde yapmış olduğumuz düzenleme ile minibüs durak ceplerinin alanlarını arttırdık. Ayrıca kırmızı ile boyayarak ve işaretleyerek belirgin olmasını sağladık. Bununla birlikte her iki caddemizde engelli araç park yeri ile toptan dağıtım araçlarının park alanlarını da belirgin duruma getirildi.  Ayrıca yol akslarına yapılacak olan delinatör uygulaması ile trafiğin seyir yönünde uygun şeridin kullanılması ve yol kapasitesinin arttırılması hedefleniyor” dediler.

Yalova,Yalova Belediyesi

Orjinal Habere Git