İmamoğlu'ndan Başkan Çaykara'ya Tebrik Ziyareti

CHP 23.05.2024 19:20:43 0
İmamoğlu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara’ya tebrik ziyaretinde bulundu. Çaykara’nın makam odasında gerçekleşen buluşmanın ardından kurum kurmaylarının karşılıklı katılımıyla, Avcılar ’ın sorunlarına ve çözüm yollarına dönük, ortak masa toplantısı gerçekleştirdi.

İMAMOĞLU: GENÇ BELEDİYE BAŞKANLARI
TÜRKİYE SİYASETİNE YENİ BİR YÖN ÇİZECEK

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara’yı makam odasında ziyaret ederek, seçim başarısından dolayı tebrik etti. Yaptığı konuşmada; genç belediye başkanlarının, enerjileriyle ve nesil bir bakış açısıyla ortaya koyacakları performansın Türkiye siyasetine yeni bir yön çizeceğine inandığını vurgulayan İmamoğlu, “Bu bağlamda, Utku Caner Çaykara ve onun nezdinde genç arkadaşlarımızın konusu, sadece belediye başkanlığı görevini de yerine getirmek değil, aynı zamanda çok yenilikçi adımlarla beldesine, ilçesine sunacağı farklı projelerle genç nesle güçlü bir mesaj verecek. Ben de hem Utku Caner Çaykara Başkanımızın hem de diğer genç arkadaşlarımızın performansının çok iyi olması konusunda kendimi de sorumlu kabul ediyorum. Avcılar'ın en başarılı 5 yılının var olmasını diliyorum.” dedi. Çaykara ve ekip arkadaşlarına başarı dileklerini ileten İmamoğlu, “Büyükşehir Belediyemizle çok organize, çok iş birliği içerisinde güçlü işlere imza atacağımız bir dönem olmasını arzuluyorum” diye konuştu.

ÇAYKARA: HEYECANLIYIZ

İmamoğlu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduğu belirten Çaykara; “Sizleri burada ağırlamak, bizler için onur ve gurur verici. Hem sizleri ağırlamak hem de İstanbul Büyükşehir Belediyemizle yapacağımız ortak projelerimizi de konuşmak ve bir an önce faaliyete geçirmek adına da aynı zamanda heyecanlıyız. Bu, umut verici bir ziyaret. Hoş geldiniz” ifadelerini kullandı

Konuşmaların ardından İmamoğlu ve Çaykara, kurum kurmaylarının karşılıklı katılımıyla, Avcılar’ın sorunlarına ve çözüm yollarına dönük, ortak masa toplantısı gerçekleştirdi.


İstanbul,Avcılar Belediyesi

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ “KENT GEZİLERİ”NDE YENİ ROTA: GÖLBAŞI

İzmirliler Anne Kart’tan memnun

Oasis Aquapark sezonu açıyor

‘Mercan 100. Yıl İklim ve Çevre Bilim Merkezi’nde İkinci ‘Ay Gözlem Etkinliği’

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ‘Sağlık ve Engelli Politikaları Çalıştayı’ Gerçekleştirildi

BELEDİYEMİZDEN MODERN VE HİJYENİK KURBAN KESİM HİZMETİ

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU’NDAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN YILDIZ, VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI, KURBAN KESİM YERLERİNİ ZİYARET ETTİ

Kurban Bayramı Dolayısıyla Kurulacak Olan Arefe pazarı,Salı pazar Yerinde Kurulacak

30.8°