CHP 20.10.2024 00:44:14 0

İmam Hatip Okullarının 73. kuruluş yıldönümü vesilesiyle, Dinar İmam Hatip Lisesi Müdürü Mitat Coşkun, Hafız İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Çetin, Şehit İzzet Taşbaş İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Kasım İrioğlu ve öğrenciler, Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu’yu makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında, İmam Hatip Okullarının tarihsel önemi, eğitimdeki yeri ve topluma kazandırdığı değerler üzerine sohbetler gerçekleştirildi.
Öğrenciler, okullarında aldıkları eğitimin kendilerine kazandırdığı değerleri dile getirirken, Belediye Başkanımız Veysel Topçu, İmam Hatip okullarının milli ve manevi değerlerin nesilden nesile aktarılmasındaki önemli rolünü vurguladı.
Belediye Başkanımız Veysel Topçu, gençlerin ülkemizin geleceği olduğunu belirterek, eğitim camiasına ve öğrencilere olan desteğinin her zaman devam edeceğini ifade etti.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Yenimahalle’de Meme Kanserine Dikkat Çekildi

Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları

Biyosidal Ürün Uygulamaları Devam Ediyor