İlçemize Yeni Atanan İlçe Emniyet Müdürü Vekilimiz Başkomiser Tolga Pazar’ı Makamında Ziyaret Edildi.

CHP 4.10.2024 09:04:30 0

Dinar İlçe Kaymakamımız Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Veli Özcan ve Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanvekilimiz Sabri Can Bekle, ilçemize yeni atanan Emniyet Müdürü Vekilimiz Başkomiser Tolga Pazar’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında, Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Emniyet Müdürü Vekilimiz Başkomiser Tolga Pazar’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, yeni görevinde başarılar diledi.
İlçemizdeki güvenlik ve asayiş konularında iş birliğinin önemine vurgu yapılan bu nezaket ziyareti, karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdi.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

ODUNPAZARI BELEDİYESİ TEKSTİL ÜRETİM VE TASARIM MERKEZİ AÇILDI

ANTALYA VE İZMİR’DEN GELEN GENÇLER ESKİŞEHİR’İ GEZDİLER

4 Ekim Cuma İç Anadolu Gecesi