CHP 30.09.2024 00:45:05 0
İlçemizde Temizlik Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu’nun talimatları doğrultusunda şehrimizin dört bir yanında temizlik çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Belediyemize bağlı temizlik ekipleri, vatandaşlarımızın daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamaları amacıyla gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışıyor.
Belirli bir program kapsamında, 110 Konutlar Mevkii’nde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirildi. İlçemizin farklı mahallelerinde sürdürülen bu çalışmalar, ilçemizin daha yaşanabilir hale gelmesi için özveriyle devam ediyor.
Belediye olarak, temizlik çalışmalarımızın aralıksız süreceğini ve mahallelerimizi daha temiz, daha güzel bir yer haline getirmek için var gücümüzle çalışacağımızı tüm vatandaşlarımıza taahhüt ediyoruz. Şehrimizi hep birlikte daha yaşanabilir hale getirmek için tüm ekiplerimizle iş başındayız.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Bayraklı’da halk buluşması

HÜRRİYET: ÇOK GÜZEL KREŞLER YAPTIK

Kemer Yeni Sanayi Başkanı’ndan Akın’a ziyaret