İlçemiz Doğu girişi ( TOKİ ) yolu ve İlçemiz Fethiye Mahallesi Afet evleri asfaltlama çalışmalarını tamamladık.

AK PARTİ 24.09.2024 02:03:30 0
Desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Sn. Ahmet AYDIN'a , Ak Parti Adıyaman Milletvekilimiz Sn. Hüseyin ÖZHAN 'a Güneykaş ve İlçemiz arası karayolunun asfalt yenilemesinde desteklerinden ötürü Karayolları Genel Müdürü Sn. Ahmet GÜLŞEN'e, Karayolları 8. Bölge Müdürü Sn.Yusuf GÜNEŞ'e şükranlarımı sunuyorum.
ilçemize hayırlı olsun
Ercan ÖNCEBE
Tut Belediye Başkanı

Adıyaman,Tut Belediyesi