Tarih: 14.10.2024 12:05

İlçemiz Cumhuriyet Meydanı’ndaki şehitlik köşesine Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan’ın resmi konuldu.

Facebook Twitter Linked-in

İlçemiz Cumhuriyet Meydanı’ndaki şehitlik köşesine, 11 Eylül tarihinde Zeytindalı Harekât Bölgesi’nde gerçekleşen silah kazasında şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan’ın resmi konuldu.
Bu anlamlı anma etkinliği, belediyemiz ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Dinar İlçe Temsilciliği iş birliğiyle gerçekleştirildi.
Şehidimiz Onur Çapan’ın resmi, Belediye Başkan Yardımcımız Serkan Utku, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Dinar İlçe Temsilcisi Hasan Ceylan ve Zabıta Müdürümüz Onur Özkan tarafından asıldı.
Bu etkinlik, şehidimizin aziz hatırasını yaşatmak ve vatanımız için canını feda eden kahramanlarımızı anmak amacıyla düzenlenmiştir.
Şehidimizin mekanı cennet, ruhu şad olsun!

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Orjinal Habere Git