İlçe Müftümüz Murat Mutlu ve ilçemizin değerli imam hatipleri Belediye Başkanımız Özcan Ulupınar'ı makamında ziyaret ederek, ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

AK PARTİ 23.09.2024 09:55:13 0
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Özcan Ulupınar, misafirlerine teşekkür etti.

Zonguldak,Devrek Belediyesi

Büyükşehir, Yağış Sonrası Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor

Milletvekili Korkmaz’dan Kaymakam Çengel’e Ziyaret

BAŞKAN GENÇ’TEN ACILI AİLEYE TAZİYE ZİYARETİ