İlçe Müftümüz Murat Mutlu ve ilçemizin değerli imam hatipleri Belediye Başkanımız Özcan Ulupınar'ı makamında ziyaret ederek, ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

AK PARTİ 23.09.2024 09:55:13 0
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Özcan Ulupınar, misafirlerine teşekkür etti.

Zonguldak,Devrek Belediyesi

BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN AHİLİK HAFTASI MESAJI

Rus İş İnsanları Bağcılar’da

Büyükkılıç’tan, 19 Milyon TL Maliyetli, 9 Bin 200 Ton Sıcak Asfalt Kullanılan Çalışmada İnceleme