İKLİM İZCİLERİ FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

CHP 22.10.2024 00:25:01 0
İKLİM İZCİLERİ FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Tepebaşı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen İklim İzcileri programına katılan çocuklar, tüm dünyada yaklaşık 500 bin izcinin katılımı ile gerçekleşen “JOTA-JOTI 2024" etkinliğine dahil oldu.

Tepebaşı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Tepebaşı İklim Sözcüleri Programı kapsamında, çocuklara doğa-çevre ve iklim değişikliği bilinci aşılamak amacıyla başlatılan “İklim İzcileri” programı sürüyor.

Tepebaşı İklim izcileri her pazar günü izcilik ve çevre çalışmalarına devam ediyor. Bu hafta izciler, Tepebaşı Belediyesi Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda JOTA-JOTI 2024 “Daha Yeşil Bir Dünya İçin İzcilik" parolasıyla bir araya geldi. JOTA JOYİ her Ekim ayının 3. hafta sonu tüm dünyadaki yaklaşık 500 bin izcinin katılımıyla gerçekleştirilen bir aktivite olarak dikkat çekiyor. Etkinlik kapsamında tüm dünyadaki izciler kısa dalga telsiz veya internet üzerinden birbirleriyle iletişim kuruyor.

Tepebaşı İklim İzcileri de telsiz kullanımını, fonetik alfabeyi, güvenli internet kullanımını öğrenerek hem telsiz hem de internet üzerinden diğer şehirlerdeki izciler ile buluştu ve arkadaş oldu.


Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi

ASIRLIK ÇINAR EVLERİ’NDE DİYETİSYEN HİZMETİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM

İKLİM İZCİLERİ FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN 14.GAZİPAŞA TROPİKAL MEYVE FESTİVALİ’NE KATILDI

Muhtarlar Günü’nde Başkan Özer’den Muhtarlara Destek Mesajı

Sağlıkta Devrim Gibi Uygulama... Hastaneye Gitmeden Tedavi Olabilecekler

Nilüfer Belediyespor'dan üst üste 7. galibiyet

Nilüfer Belediyesi dış denetimden başarıyla geçti

İhsan Üren Şiir Ödülü’nün sahibi Aydan Yalçın

Başkan Seçer: “Bu Topraklarda Huzur ve Barışı Sağlamanın Temeli İnsanları Bir Araya Getirmek”

18.3°