İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Berberlik ve Öz Bakım Hizmeti

DİĞER 20.10.2024 22:48:08 0
İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Berberlik ve Öz Bakım Hizmeti

Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı ekipler, sosyal belediyecilik kapsamında vatandaşlara daha iyi bir hizmet sunmak amacıyla, ihtiyaç sahibi ve öz bakıma muhtaç aile, yurttaş ve çocuklara yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı ekipler, bir taraftan ihtiyaç sahibi yaşlı ve engelli yurttaşlara berberlik ve öz bakım hizmeti verirken, diğer yandan da ihtiyaç sahibi engelli yurttaşların sağlık hizmetine erişimi için ulaşım ihtiyacını karşılıyor. Sosyal inceleme sonucu ekonomik düzeyi düşük olan ihtiyaç sahibi ailelere de gıda yardımlarına devam ediliyor.

Ayrıca, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Çocuk Aktivite Merkezi “Kulüp Başak” çocukların çeşitli etkinliklerle eğlenceli ve güzel vakit geçirmeleri için minik misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Mardin,Mardin Belediyesi

Eş Başkan Bucak, Rojin Kabaiş'in cenaze törenine katıldı

‘Arafta Düet’ eseri yazarlarından Yiğit Bener Van’da okuyucuyla buluştu

Viranşehir’de Bir Grup Yolu Daha Asfaltlanıyor