İhtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıtıldı

DİĞER 16.06.2024 13:24:05 0
İhtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıtıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi 350 aileye gıda yardım kolisi dağıttı.

Kadın ve Aile Hizmetleri ile Sosyal Hizmetler daire başkanlıklarının ortaklaşa hazırladığı gıda yardım kolileri, maddi durumu iyi olmayan ailelere teslim edildi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zerrin Türk ile Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Özden Gürbüz, Mardin Kapı, Benusen ve Lalabey Kadın Yaşam Merkezlerini ziyaret ederek kadınlarla bir araya geldi.

Kadınların bayramını kutlayan Türk ve Gürbüz, içinde temel gıda malzemeleri olan kolileri kadınlara dağıttı.

Diyarbakır,Diyarbakır Belediyesi

BAŞKANIMIZ ESNAFLARIMIZLA BAYRAMLAŞTI

BAŞKANIMIZ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI

BAŞKANIMIZ BARINAK CAFE RESTORAN'IN AÇILIŞINA KATILDI

Eş Başkanlarımız, Güler Yerbasan ve Abdurrahim Durmuş, Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret etti.

BAŞKANIMIZ HAC İBADETİNİ TAMAMLAYAN HEMŞEHRİLEMİZİ ZİYARET ETTİ

EŞ BAŞKANLARDAN ‘GADİR HUM BAYRAMI’ MESAJI