İETT KAPILARINI PATİLİ DOSTLARINA AÇTI

CHP 15.10.2024 00:50:13 0
İETT KAPILARINI PATİLİ DOSTLARINA AÇTI

İETT, İBB Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü ve Semtpati Vakfı işbirliği ile sokak hayvanlarını sahiplenerek, uygun olan tüm olan tüm birimlerinde yuva oluşturmaya başladı. Bu kapsamda ilk olarak İBB Tepeören Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi’nde bulunan 4 köpeği sahiplendi.

İETT, tüm işletme ve yatırım faaliyetlerine ek olarak sürdürdüğü sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, son zamanların en önemli gündem maddelerinden olan sokak hayvanları konusunda bir adım attı.

İBB Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü, Semtpati Vakfı ve İstanbul Gönüllüleri ile işbirliği halinde #sahiplenistanbul projesine katılan İETT, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tepeören Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi’nde bulunan 4 patili dostu sahiplendi.

İETT, UYGUN OLAN TÜM BİRİMLERİNDE PATİLİ DOSTLARI İÇİN YAŞAM ALANLARI OLUŞTURACAK

İETT Genel Müdürü İrfan Demet’in bizzat teslim aldığı patili dostlar, İETT’nin İkitelli ve Hasanpaşa Garajları’nda kendileri için oluşturulan yaşam alanlarına alındı.

İETT,  “yaşatan olacağız hedefiyle” proje kapsamında sahiplenmeye devam ederek, uygun olan tüm birimlerinde patili dostları için yaşam alanları oluşturacak.

VİDEO LİNK: https://we.tl/t-RaFsRYoq3h

İstanbul,İstanbul Belediyesi