Huzurevi sakinleri Kösrelik’te piknik yaptı

CHP 5.07.2024 12:10:40 0
Huzurevi sakinleri Kösrelik’te piknik yaptı

Gönül Köşkü Huzurevi sakinleri, Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen piknik organizasyonu ile Kösrelik Göleti Mesire Alanı’nda keyifli bir gün geçirdi. Görevli personeller eşliğinde otobüsle ilçedeki mesire alanına götürülen huzurevi sakinleri doğayla baş başa vakit geçirerek temiz havanın tadını çıkardı.

Önce piknik sonra gezinti

Yaş almış büyüklere yönelik sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini belirten Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, huzurevi sakinlerimize hizmet etmekten mutluluk duyduklarını ve her türlü ihtiyacını karşılamaya devam edeceklerini ifade etti. Huzurevi personelleri tarafından yapılan hazırlıklarla pikniklerini yaptıktan sonra mesire alanında gezintiye çıkan huzurevi sakinleri, düzenlenen organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Ankara,Keçiören Belediyesi

SÜMEYYE KAYA ÇEKYA'DA AVRUPA KUPASI ŞAMPİYONU OLDU

YUNUSEMRE’DEN KADINLARA ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

Tarıma ve üreticiye tam destek