Hüseyin Can Güner Vatandaşlarla Bayramlaştı

BAŞKAN GÜNER, CHP GENEL MERKEZİNDE PARTİLİLERLE BAYRAMLAŞTI

HÜSEYİN CAN GÜNER’DEN VATANDAŞLARA KUĞULU PARK SÜRPRİZİ

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Ramazan Bayramının ikinci günü CHP Genel Merkezi’nin bayramlaşma programına katıldı. Partililerle bayramlaşan Başkan Güner daha sonra Başkent’in simge mekanlarından Kuğulu Park’ta vatandaşların bayramını kutladı.

Hüseyin Can Güner: Umut dolu, gülen yüzler görmek bu bayramdaki en büyük neşe kaynağımız.

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Ramazan Bayramının ikinci günü vatandaşlarla bayramlaştı. CHP Genel Merkezi’nin il ve ilçe örgütleriyle geleneksel bayramlaşma programına katılan Başkan Güner daha sonra Kuğulu Park’ta vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka başkanlığında gerçekleşen bayramlaşmada vatandaşları, Başkan Hüseyin Can Güner’in yanı sıra CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin karşıladı.

“UMUT DOLU, GÜLEN YÜZLER NEŞE KAYNAĞI”

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, bayramlaşma sonrası sosyal medya hesabında, “Bayramın ikinci gününde, partimize yapılan bayramlaşma töreninde partililerimizle bayramlaştık. Umut dolu, gülen yüzler görmek bu bayramdaki en büyük neşe kaynağımız” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARLA SELFIE

Başkent’in simge mekanlarından Kuğulu Park’ı ziyaret eden vatandaşlara sürpriz yapan Başkan Güner, her yaştan vatandaştan büyük ilgi gördü. Havaların bahara merhaba dediği günlerde Kuğulu Park’ı dolduran vatandaşlar, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ile bol bol fotoğraf çektirdi. Güner, Kuğulu Park’ta görev yapan çalışanların da bayramını kutlayarak, fotoğraf çektirdi.

Ankara,Çankaya Belediyesi

Siirt Belediyesi'nde Çarşamba Günleri Vatandaş Buluşmaları

Zeytin Çiçeği Festivali Renkli Görüntülerle Başladı

ÖZGÜRLÜK VE DEMOKRASİ GENÇLERE EMANET