HÜRRİYET TÜM VATANDAŞLARI SONER ARICA İLE 1923 KADIN KOROSUNUN VERECEĞİ KONSERE DAVET ETTİ

Başkan Hürriyet tüm vatandaşları bu akşam ünlü sanatçı Soner Arıca ile 1923 Kadın Korosunun Cumhuriyetin 101’nci yılı dolayısıyla vereceği konsere davet etti

Başkan Hürriyet davet mesajında şu ifadeleri kullandı; “Bu akşamki muhteşem Cumhuriyet şölenimize hazırlanıyoruz. Geçen sene 1000 Ses Tek Nefes adını verdiğimiz Kocaeli’nin güzel kadınlarından oluşan bir kadın korosu kurmuştuk. İlk konserlerini geçen sene vermişlerdi. Bu akşam da ikinci konserlerini verecekler. Provalardayız. Bugün çok kıymetli sanatçımız Soner Arıca’yı ağırlıyoruz. Ricalarımızı kırmadı bu akşam bizi yalnız bırakmayacak. Kadınlarımız aylardır onun yazdığı 100’ncü Yıl Marşına çalışıyorlar.

“Muhteşem Bir Konser Olacak”

Şef Erbil Aydın hocamızın destekleriyle konsere hazırlar. Cumhuriyetimizin 101’nci yılını koromuzun muhteşem emekleriyle kutlayacağız. Kente olan sözümüzü tutuyoruz. Soner Arıca’nın eşliğinde onun Kocaeli’ye olan sevgisiyle çok güzel bir konser olacak. Soner bey bir bölümünde bizlere eşlik edecek. Saat 20.00’da Yahya Kaptan’daki Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonuna tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Ücretsiz konserimize herkes davetli. Bu sene 1923 Kadın ile birlikte muhteşem bir konser olacak. İyi ki varsınız, muhteşemsiniz”

Kocaeli,İzmit Belediyesi

Bayraklı’da çocuklar mahalle şenliğinde buluştu

Dibektaş Caddesi’nde enerji hatları yer altına alınacak

Diksiyon eğitimi başlıyor

12. Çorlu Kitap ve Kırtasiye Fuarı Açıldı

Mut’un Yolları Hem Daha Geniş Hem Daha Konforlu

Nilüfer Belediyespor Eker’den ilk galibiyet

HALİLİYE BELEDİYESİ ÜSTYAPI ÇALIŞMASIYLA YOLLARI ONARIYOR

Mardin’de Mahsere Şenlikleri Düzenlendi

BAŞKAN DENİZLİ’DEN REİSDERE’YE ‘SAĞLIK OCAĞI’ MÜJDESİ

YAT TURİZMİNİN YÜKSELEN YILDIZI TÜRKİYE!

OTİZMLİ BİREYLERDEN UNUTULMAZ KONSER

GEBE OKULU PROJESİ DEVAM EDİYOR

KARŞILIKLI SEFERLER HER ALANDA YENİ FIRSATLAR DOĞURACAK

İZMİT BELEDİYESİ BOĞAZ İÇİ CAMİİ CEMAATİ İLE BULUŞTU