HÜRRİYET TÜM İZMİTLİLERİ KAPANCA SOKAK FESTİVALİNE DAVET ETTİ

Başkan Hürriyet, tüm vatandaşları 20-22 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan Kapanca Sokak Festivaline davet etti

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 20-22 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan Kapanca Sokak Festivali için dolu dolu bir program hazırlandı. İzmit Belediyesi, üç gün boyunca birbirinden renkli etkinliklerle festival havasını kente yaşatacak. Festival bugün saat 17.30’da gerçekleştirilecek kortejle başladı. Kortej Belsa Plaza önünden hareket ederek Kültür Tepesine geçiyor, Kültür Tepesinden de araçlarla Akçakoca Meydanına gidilecek.

Korteje Yoğun İlgi

Korteje İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, CHP İzmit Belediye Meclis Üyeleri Ayşe Fatmagül Terzi, Ercan Balseçen, Celal Hülür, Erdem Arcan, 29 Ekim Kadınları Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Gülşen Müstecaplıoğlu, ÇYDD Kocaeli Şube Başkanı Meral Dönmez, kentimizde faaliyet gösteren STK’ların temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Hayırlı Uğurlu Olsun”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kortej öncesi gerçekleştirdiği konuşmasında, “Yıllardır Kapanca Sokağı ve Eski İzmit’i hak ettiği değerine kazandırmak istiyoruz demiştik. Orada ciddi bir yatırım var ama İzmitliler bile çoğu zaman buraları görmüyor. Bu sene ilkini düzenlediğimiz ve yıllarca sürmesini dilediğimiz Kapanca Sokak Festivalimiz İnşallah bu kente, İzmit’in eski anılarına gerçekten güzel bir kıymet katsın istiyoruz. Bu festivalle birlikte kente marka değer katan bir alan da yaratmış olacağız. 3 gün boyunca tüm İzmitlileri bu festivale davet ediyoruz. Dolu dolu programlarımız olacak. Festivalimiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

Uluslararası Balkanlılar Halk Dansları Festivali başlıyor

KÜLTÜR VE SANAT EVİ İLE KURSİYERLER YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYOR

Konservatuvar kayıtları başladı

Başkan Şadi Özdemir öğrencilerle parkta temizlik yaptı

Okul kantinlerine yönelik denetim sürüyor

Kepez, Avrupa’ya da damga vuracak

Dördüncü Bitki Doku Kültürü Kursu başlıyor

Başkan Büyükkılıç’a Teşekkür Eden Özvatan Belediye Başkanı Demir: “Hizmet İltifata Tabidir”

Merkezefendi'de OffRoad Yarışlarında Nefes Kesen Mücadele Sona Erdi

ATATÜRK’ÜN ORDU’YA GELİŞİNİN 100’ÜNCÜ YILI KUTLANDI

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA KUŞADASI’NIN GENÇ ESNAF VE İŞ İNSANLARINDAN ZİYARET

İZMİT BELEDİYESİ’NDEN ORTABURUN KÖY MEZARLIĞINA SUNDURMA

Başkan Çavuşoğlu’ndan kreş müjdesi

Belediyemize ait Şehir Hamamı siz Şuhutlu Hemşehrilerimizin hizmetinde.

Esentepe 2’nci etap rekreasyon alanında çalışmalar devam ediyor.

Patnos'a Yeni Bir Canlılık: Roka Mini Hal Pazarı Açıldı

GIDA İLE TEMAS EDEN MADDE VE MALZEMELERİNDEKİ SON GELİŞMELER SEMPOZYUMUNDA ÜLKEMİZ TEMSİL EDİLDİ

ÖZGÜR ÖZEL: HASAN BİTMEZ SON NEFESİNE KADAR FİLİSTİN DAVASI İÇİN MÜCADELE ETTİ

GÜZ DÖNEMİ EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR