HÜRRİYET, MESAİYE İZMİT SANAYİ SİTESİ ESNAFINI ZİYARET EDEREK BAŞLADI

CHP 28.03.2024 12:58:16 0
HÜRRİYET, MESAİYE İZMİT SANAYİ SİTESİ ESNAFINI ZİYARET EDEREK BAŞLADI

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, mesaiye İzmit Sanayi Sitesi’nde başlayarak esnafa kolaylıklar diledi

Esnaflarla sık sık bir araya gelmeye özen gösteren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, güne İzmit Sanayi Sitesi’nde başladı. Başkan Hürriyet, İzmit Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Muzaffer Gürfidan ve bölge esnafını ziyaret etti. Başkan Hürriyet, bölge esnafının talep ve ihtiyaçlarını dinledi.

“Esnafımızı Desteklemeye Devam Edeceğiz”

Esnafa kolaylıklar dileyen Başkan Hürriyet, “Esnafımızın görüş ve önerilerini önemsiyoruz. Sıkıntıları ve eksiklikleri ortak akıl yöntemiyle çözmek adına var gücümüzle yanınızda olacağız. Alın teriyle, emeğiyle çalışan esnafımızı desteklemeye devam edeceğiz. İşlerinizde kolaylıklar diliyorum” dedi. Başkan Hürriyet’i sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan sanayi esnafı kendisine teşekkür etti.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

Ödemiş Belediyesi ve STK İşbirliği İle Kent Estetiğine Dokunuşlar

BAŞKAN HÜRRİYET, YENİ DÖNEME GÜÇLÜ KADRO İLE BAŞLIYOR!

Çocuklardan 23 Nisan'a Özel "Canlı Tablo"

Mobil Kuaför ilçelerde 1658 vatandaşa hizmet verdi

Zabıta ekiplerinden denetim

Esenyurt’un Yolları Yenileniyor

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu Afyonkarahisar Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına Katıldı.

Öğrencilerden resim sergisi

DİL VE KONUŞMA TERAPİSİ MERKEZİ ÇOK SEVİLDİ