HÜRRİYET: KENT LOKANTALARININ SAYISINI ARTTIRACAĞIZ

CHP 28.03.2024 12:58:17 0
HÜRRİYET: KENT LOKANTALARININ SAYISINI ARTTIRACAĞIZ

Nokta TV’de Seçime Doğru programında konuşan Başkan Hürriyet, Kent Lokantasının yeni dönemde sayısının artarak hizmet vereceğini ifade etti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Nokta TV’de Seçime Doğru programının konuğu oldu. Kent Lokantası konusuna değinen Hürriyet, “Kent lokantası olarak dönüştürdüğümüz Fevziye Çay Bahçesi’ni 2022’nin sonunda teslim alabildik. İhaleler çok uzun süreli yapılmış. Bittiğinde uhdemize aldık. Önce bir kafe olarak işlettik fakat yeniden tadilat yapmak istedik. İBB’nin Kent Lokantası projesini gördük ve çok beğendik. Sonrasında Fevziye’yi dönüştürme kararı aldık.

“8 Ay Önce Duyurduk”

8 ay öncesinde de duyurduk. 5-6 ay içerisinde çalışmaları tamamladık. Yeni dönemde de aynı şekilde sayılarını da arttırarak bu hizmeti vermeye devam edeceğiz. Kapatacağımız bir şeyi neden açalım? Ben sözünü veriyorum. Yeni dönemde de bu hizmet devam edecek. Biz bu işe çok inanarak başladık. Biz bu maliyetleri Aşevimiz sayesinde çıkarabiliyoruz. Her akşam Anıpark’ta 1500 kişiye iftar veriyoruz. Farklı farklı mahallelerde de iftarlar veriyoruz.

“Esnaftan Tepki Almadık”

Aşevi kapasitemizi çok büyüttük. Ayrıca ciddi bir hibe alıyoruz. Hayır yapmak isteyenler, adak yapmak isteyenler oluyor. Döndürmek zor değil. Gülümse kafelerimiz artık çok büyüdü. O maliyeti rahatlıkla karşılayabiliyoruz. Bizim kar amacımız yok ki. Esnaflardan da hiç tepki almadık. Saat olarak sınırlı tutuyoruz” şeklinde konuştu.


Kocaeli,İzmit Belediyesi

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu Afyonkarahisar Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına Katıldı.

Öğrencilerden resim sergisi

DİL VE KONUŞMA TERAPİSİ MERKEZİ ÇOK SEVİLDİ

Manisa BBSK’lı Karateciler Şampiyonaya Damga Vurdu

CUMHURİYET BAŞSAVCISI BÜYÜKYURT’TAN BAŞKAN ERDEM’E ZİYARET

ADINI TAŞIYAN MÜZEYİ GEZDİ

Konak’ta Kaldırımlar Mercek Altında

23 Nisan coşkusu Büyükşehir ile yaşandı

Konak’ın Parklarında 23 Nisan Coşkusu

23.2°