CHP 7.10.2024 06:25:02 0
HÜRRİYET: ELEKTRİĞİN BAĞLANMASIYLA BİRLİKTE BARINAĞIN İNŞASINA BAŞLAYACAĞIZ

Ekim ayı meclis toplantısında hayvan barınağı süreci ile ilgili bilgi veren Başkan Hürriyet, “Projemiz hazır. Su bağlandı fakat SEDAŞ ile elektrik bağlanması konusunda problem yaşıyoruz. Elektrik sorununu hallettiğimiz gibi barınak inşasına başlayacağız” dedi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ekim ayı meclis toplantısında seçim vaatlerinden olan hayvan barınağı süreci ile ilgili meclis üyeleri ve İzmit halkını bilgilendirdi. Başkan Hürriyet, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: Hayvan barınağı için neredeyse 3 yıldır uğraşıyoruz. 1 buçuk sene bakanlıktan yer kiralanması ile ilgili imza bekledik. Sonunda bakanlık imzaladı fakat sonrasında elektrik su bağlantısı için uğraştık.

“Standartların Uygun Olması Gerekiyor”

İSU bizi yordu ama sonunda suyu bağladı. Şimdi SEDAŞ ile bir süreçteyiz; elektrik bağlantısı ile ilgili ciddi bir problemimiz var. Projemiz hazır. Standartların uygun ve bakanlığın onay vereceği şekilde olması gerekiyor. Elektriği hallettiğimiz gibi barınağın yapımına başlayacağız.”

Kocaeli,İzmit Belediyesi

YAŞLILAR HAFTASINDA BÜYÜKLERİMİZE ZİYARETTE BULUNULDU

Çarşı Bölgesinde Denetimler Sürüyor

BARIŞ VE ÖZGÜRLÜĞÜN SESİ MUDANYA’DAN YÜKSELİYOR