Hüdai Kaplıcaları Kış Sezonuna Hazırlanıyor

AK PARTİ 17.10.2024 14:11:02 0
Hüdai Kaplıcaları Kış Sezonuna Hazırlanıyor
İlçemizde bulunan Hüdai Kaplıcaları’nda, kış sezonu öncesi bakım, onarım ve yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş’ın talimatları doğrultusunda başlatılan çalışmalar, Kaplıca İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle yürütülüyor. Belediye Başkanı Öztaş, çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.
Başkan Öztaş, “Misafirlerimizin Hüdai Kaplıcalarımızda en iyi şekilde vakit geçirmelerini sağlamak için ekiplerimizle yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Kış sezonunda da vatandaşlarımızı en iyi hizmetle buluşturmak istiyoruz. Tüm çabamız Sandıklı için.” diyerek kaplıca çalışmalarına verdikleri önemi vurguladı.

Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi

Büyükşehir Sakarya’nın geleceği için sözü gençlere bırakıyor: En iyi projeler yarışacak

BAŞKAN ALTAY TÜM KİTAPSEVERLERİ 11. KONYA KİTAP GÜNLERİ’NE DAVET ETTİ

Sakarya’da sanatın merkezi SAMEK’lerde ilk ders zili çaldı