Hüdai Kaplıcaları Kış Sezonuna Hazırlanıyor

AK PARTİ 17.10.2024 14:11:02 0
Hüdai Kaplıcaları Kış Sezonuna Hazırlanıyor
İlçemizde bulunan Hüdai Kaplıcaları’nda, kış sezonu öncesi bakım, onarım ve yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş’ın talimatları doğrultusunda başlatılan çalışmalar, Kaplıca İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle yürütülüyor. Belediye Başkanı Öztaş, çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.
Başkan Öztaş, “Misafirlerimizin Hüdai Kaplıcalarımızda en iyi şekilde vakit geçirmelerini sağlamak için ekiplerimizle yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Kış sezonunda da vatandaşlarımızı en iyi hizmetle buluşturmak istiyoruz. Tüm çabamız Sandıklı için.” diyerek kaplıca çalışmalarına verdikleri önemi vurguladı.

Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi

Afşin Merkezi Yeni Altyapısına Kavuşuyor

MEZBAHANEMİZİN HİZMET KALİTESİ TESCİLLENDİ

DEPREMDE HASAR GÖREN ALTYAPI HATLARI YENİLENİYOR