AK PARTİ 27.10.2024 11:20:41 0
Hocalar’da 8. Olağan AK Parti İlçe Kongresi Gerçekleşti

Hocalar ilçemizde düzenlenen 8. Olağan AK Parti İlçe Kongresi’ne Afyonkarahisar AK Parti İl Başkanı Av. Turgay Şahin, Milletvekillerimiz Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan (Koordinatör Milletvekili), Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Siper, AK Parti Hocalar İlçe Başkanı Salih Sarı, Milliyetçi Hareket Partisi Hocalar İlçe Başkanı Haydar Küçük, Sandıklı Belediye Başkanımız Adnan Öztaş ve Hocalar Belediye Başkanı Ali Arslan katılım sağladı.

Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi

Kurna Mahallesi Formula Yolu Caddesi Yenileniyor

ADARAY 8 yıl sonra Adapazarı Garı’na yanaştı: Test sürüşleri başladı

Kayseri’de Bir İlk: Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde Ragbi Türkiye Şampiyonası

Başkan Doğan “Yerel Yönetimler” heyetini Büyükşehir Belediyesinde ağırladı

HATAY’IN TARİHİ VE MUTFAĞI KÂĞITHANE’DE TANITILIYOR

Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç UCLG-MEWA Toplantısında Kentsel Ulaşımın Geleceğini Ele Aldı.

Büyükşehir, Ekinözü Soysallı Yolunu Yeniledi

AKSARAY CUMHURİYETİN 101. YILINI BAYRAKLARLA KARŞILIYOR