Hikmet Çetin Kemer Belediyesi’nde

CHP 21.09.2024 06:40:59 0
Hikmet Çetin Kemer Belediyesi’nde

CHP eski Genel Başkanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Başbakan Yardımcılığı ve TBMM Başkanlığı görevleri yapan Hikmet Çetin, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Semih Top ve CHP Kemer İlçe Başkanı Sedat Karakaya da yer aldı.

Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çetin'e, eğitim alanında yaptıkları katkılarla ilgili bilgi verdi.

Çetin ise Kemer'in Türk turizmi için büyük önem taşıdığına işaret ederek, Başkan Topaloğlu'nu iki dönemlik Göynük Belediye Başkanlığı'nın ardından iki dönemlik Kemer Belediye Başkanlığı'ndan dolayı tebrik ettiğini söyledi.
Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olan eğitim alanında yaptığı önemli projelerden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür ettiğini belirten Çetin, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sonrası Başkan Topaloğlu Çetin'e Kemer kolonyası hediye etti.

Antalya,Kemer Belediyesi

Çöp Konteynerleri Saklama Üniteleri Yerleştirildi

HALK MERKEZLERİNE YOĞUN İLGİ

‘Atakum’da hareket var, bisikletini al gel’