AK PARTİ 25.10.2024 01:00:04 0
Her Zaman Öğrencilerimizin Yanındayız
İlçemizde öğrenciler için çeşitli aktiviteler düzenleyen, öğrencilerin çok yönlü gelişimleri için elindeki imkanları kullanan Belediye Başkanımız Mehmed Öztürk, bu sene de öğrencileri unutmadı ve okulları tek tek ziyaret etti. Okullara yaptığı ziyarette dijital bağımlılığa karşı spor yapılmasını tavsiye eden başkanımız tüm ilk ve ortaokullara futbol, voleybol ve basketbol topları dağıttı.

Ayrıca Başkanımız Ilgaz’daki ortaokul son sınıfa giden ve LGS Sınavlarına hazırlanan öğrencilere, bizzat öğretmenlerince seçilen kaynak kitapları ücretsiz olarak dağıttı. Öğrencilerin sportif, akademik, kültürel vb. tüm alanlarda gelişmesi için çaba sarf eden Başkanımız konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Gençlerimizle geleceğimizi inşa ediyoruz.

İlçemizde tüm ilk ve ortaokullara futbol, basketbol ve voleybol topu dağıtımı gerçekleştirdik. Ayrıca ortaokul 8. sınıflarda okuyan çocuklarımıza LGS sınavlarına hazırlık Kitaplarını dağıttık. Ilgaz'ımızın, yarınlarımızın umudu onlar...

Her daim desteklediğimiz öğrencilerimize kaynak kitaplarımızın dağıtımı gerçekleştirerek başarılar diledik.”
Çankırı,Ilgaz Belediyesi

Niğde'de Tiyatro Rüzgarı Esecek

Gebze’de işveren ile iş arayanı buluşturan toplantılar

Belediyemiz Araç Filosuna “Yeni İş Makinesi” Eklendi