HER NOKTADA ÇALIŞMA VAR

CHP 3.10.2024 14:19:53 0
HER NOKTADA ÇALIŞMA VAR

Yalova Belediyesi ekipleri şehrin birçok noktasında çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Çalışmalarını farklı noktalarda sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Samanlı Köyü Güven Sokakta yeni parke yol ve tretuvar yapımına başladı. Ayrıca ekipler, Kazımkarabekir Mahallesi Ak Sokak ile Mısra Sokakta sokak ve kaldırımlarda bulunan parkelerin bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğünün çalışmalarının yanında Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeleri birimi ekipleri ise belirlenen program çerçevesinde bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Yeni hat bağlantı çalışmalarını sürdüren Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte Park ve Bahçeler birimi ekipleri ise şehir genelinde bulunan park ve bahçelerde kış hazırlıklarına başladı.

Yalova,Yalova Belediyesi

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Market Denetimi

TEVFİK HOCA EVİ MÜDAVİMLERİ 1 EKİM YAŞLILAR GÜNÜ’NDE SAPADERE KANYONU’NU GEZDİ

Bolsev’de burs başvuruları yarın başlıyor